top of page

QUÈ ÉS AQUESTA PÀGINA WEB?

Encara que hagis nascut en un poble, si la teva familia no ve de pagès, tot ocell petit és un pardal. Fins que un dia, pel motiu que sigui, te'n adones de que no és tant senzill.
Tallarol de casquet
Pardal comú
​No tots els ocells son pardals!

 

EL NATURALISTA (in)QUIET
​va començar com un treball de l'escola d'uns dels habitants de la casa i 10 anys després s'ha transformat en una pàgina web que, com deiem més amunt, només pretèn mostrar-nos que ens envolta tot un món d'animalons i bestioles de les que, en la majoría d'ocasions, ni tan sols sabem el nom.

 

SOM NEÒFITS EN AQUEST MÓN DE LA NATURA; QUALSEVOL COMENTARI O CORRECCIÓ SERÀ BENVINGUT!!
De fet, cap dels habitants del jardí (ni les persones ni els animals, fins on sabem) és naturalista ni res que se li assembli. Aquell treball d'escola i aquesta pàgina web ens ha servit per investigar i conèixer la fauna que conviu amb nosaltres i per adonar-nos, una mica avergonyits, de que som capaços de viure d'esquena a la grandesa d'un mon que cada cop és més difícil de conservar.

LES NOSTRES "ARMES"
​

Hem utilitzat les càmeres que veieu a la foto: dues reflex (Canon EOS 70D i EOS 80D) amb els objectius Canon 100-400 f/4.5-5.6 IS II USM, Canon 18-200mm, f/1:3.5-5.6 i Tamron 18-200mm, f/3.5-6.3. També una càmera compacta Canon PowerShot SD870 28-105mm, f/2.8- 5.8.

No hem utilitzat cap altre flash que el que duen les càmeres incorporat.Quan trobeu aquesta imatge, significa que hem vist l'animal en qüestió però aquest no ha tingut encara l'amabilitat de deixar-se fotografiar... Amb aquesta imatge, aquesta pàgina semblarà un àlbum de cromos pendent de completar!
bottom of page